Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2005 - Hwal - Korea Collection = CSFD 72% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2005 - Hwal - Korea Collection = CSFD 72% Názov:2005 - Hwal - Korea Collection = CSFD 72% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-23 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Podobenstvi,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Luk /Hwal
    Drama / Romantický / Podobenství
    Jižní Korea / Japonsko, 2005, 90 min
    Režie: Ki-duk Kim
    Scénář: Ki-duk Kim
    Hrají: Min-jeong Seo, Gook-hwan Jeon, Yeo-reum Han, Ji-seok Seo, Seok-hyeon Jo, Seong-hwan Jeon

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/208125-luk/prehled/


       
       


    Quote:
    audio=korean, titulky=czech,english


    Quote:
    Kim KiDukova variácia na tému starec a more. Luk nemá filozofično Jara, Leta, transcendentálnosť Bin Jipu, ani surovosť Ostrova. Film môže dosť nudiť, pretože človek má pocit, že je to tak trochu variácia na Ostrov, len namiesto dvojice háčik-srdiečko tu máme zbraň-hudobný nástroj. Do posledných desiatich minút som bol rozhodnutý dať tri, avšak ten záver ma presvedčil, že je hoden vyššieho hodnotenia. Záverečná veta mi vyrazila dych, lebo vtedy som pochopil čo vlastne chcel Kim Lukom povedať. A veru je to niečo úplne iné, než by divák čakal po predchádzajúcej jedenapolhodinovke. A mimochodom to dievča je nenormálne krásne.


    Quote:
    Dvanáctý Kim Ki-dukův film, elegicky laděné podobenství, vypráví poetický příběh pozdní lásky šedesátiletého muže, který žije na lodi kotvící na otevřeném moři. Společnicí nemluvného lodníka, a také zdatného lučištníka, je půvabná šestnáctiletá dívka, kterou jako dítě nalezl, vychoval a hluboce si ji zamiloval. Trpělivě odpočítává dny s blížícím se datem jejích sedmnáctin, kdy chystá svatbu. Jejich poklidné, pomalu plynoucí soužití oddělené od civilizace občas narušují vetřelci z pevniny, které sem láká rybolov. Až jednou zavítá na starou, pomalovanou loď sympatický mladík. Pěstoun s velkou nelibostí pozoruje, že jeho mladičké nevěstě padl do oka. Pro starého muže, vyznávajícího archaické rituály, má významnou funkci luk. Nejen jako rychlá a přesná zbraň, jíž si hájí svébytnou existenci, ale slouží mu i k věštění budoucnosti nebo jako hudební nástroj. Luk s ostrými šípy je zástupným symbolem jeho síly i mužství. Film zahajoval letošní sekci Un certain regard v Cannes.


    Quote:
    Beautiful, symbolic and emotional...

    With this epic movie, Ki-duk Kim really puts out another great story in "The Bow", and I was really surprised at the beauty of this movie.

    Taking place on an old, rundown fishing boat, "The Bow" tells the story of an old man (played by Seong-hwang Jeon) who have raised a young girl (played by Yeo-reum Han) for 10 years on the boat, isolated from the outside world, with the only contact with other people is by the ones coming to the boat for fishing and having their fortune read. The old man plans to marry the girl when she becomes of age, but an unexpected spark between the girl and a visiting young man (played by Si-jeok Seo) to the boat sets things spiraling out the old man's control.

    Something amazing about "The Bow" was the way that the story takes you through a myriad of emotions, ranging from admiration, curiosity and then on to spite and contempt. And the story was told (and shot) in a way that the emotions of both the old man and young girl were strong and ever-present.

    Shot almost without any dialogue, the story was relying heavily on the acting performances of the cast and the ability to tell a story by the director. And wow, it just came together like pieces in a puzzle. Everything was so amazing and worked out quite nicely. The actors did great jobs with their roles, both the speaking and non-speaking roles. But most impressively was Seong-hwang Jeon (the old man) and Yeo-reum Han (the young girl) in their roles. Wow, the chemistry between them on the screen was amazing, and the way they portrayed their characters made it like you were right there on the boat with them.

    "The Bow" was really a treat for the eyes to sit down and watch, because the cinematography was so beautiful. The movie is really nicely shot, with lots of great shots, and that was really a necessary ingredient for the movie, being able to portray and tell a story when there wasn't all that much dialogue going on.

    I found the movie to be a really great surprise, and I loved how it swept me up and put me right there in the story. It was so compelling and beautiful. And if you are a fan of Asian cinema, then surely you are familiar with Ki-duk Kim's work already. But if not, then "The Bow" is well worth putting into your DVD player and sit down to watch. It is the type of story that will stay with you for a long time.




























    pohee,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    kolop1
    Ratio 0.06

    Clen

    20/04/2024 14.38.02
    Seed prosím, děkuji.
    Uploader
    24/06/2023 23.09.54
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.140 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:32
    sql

    TOPlist